Sivuston käyttöehdot

Avaamalla 4L Training & Consulting Oy:n Internetsivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttöön sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintasäännöksiä lukuun ottamatta.

4L Training & Consulting Oy:n internetsivujen sisältö, kuten teksti, kuvat, piirustukset, grafiikka ja logot, on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. 4L Training & Consulting Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön. Sivujen sisällön tai niiden osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman 4L Training & Consulting Oy:n etukäteistä kirjallista suostumusta lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteita ja materiaalipankin aineistoja on sallittua käyttää journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä. Tekstiä tai muuta aineistoa ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin eikä tarkoituksiin, joilla tahallisesti pyritään haittaamaan 4L Training & Consulting Oy:n mainetta.

4L Training & Consulting Oy:n internetsivut ja niiden sisältö on 4L Training & Consulting Oy:n käyttäjille tarjoama palvelu. 4L Training & Consulting Oy ei anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. 4L Training & Consulting Oy ei takaa, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi, ja pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. 4L Training & Consulting Oy ei ole vastuussa mistään sivuilla esitetyn aineiston ja linkkien käytöstä tai palvelun keskeytyksen mahdollisesti aiheuttamista suorista tai välillisistä vahingoista. 4L Training & Consulting Oy:n vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Sivustolla esitetyt esimerkit ovat viitteellisiä, eivätkä ole tae saavutettavista tuloksista. Tulosten saavuttaminen riippuu monesta asiasta.

Copyright © 4L Training & Consulting Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.